Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakemekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Namahrem inşaı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini arama geçirmek gerekir. Bu Toscanello kucakin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her hin ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya dikme münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma emeklemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 aşama eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken bütün ayağın tay yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara göre beş altı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu stil çakmaklar çok zorludür ve fazla andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi saf alevli çakmaklarla, beş altı hin alabilir. Bu müddet size vakit kaybı gibi bakışükebilir yalnız puro sabır ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında aynasız çevirip utanmaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma emeklemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, kısaca bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz kucakime müheyya. Evet ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni kucakilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi kucakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece zehirlaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman hafifçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla uyarılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rağbet gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun kucakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeni baştan yakma dava teşkil etmez. Ancak eloğlu inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şense olan 2 nizamı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 aşama arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile zıtlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında cins dava platformın ilgisiz bileğil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem muhafaza platformı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının gökyüzü geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu kucakindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kategorik gökyüzü geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik gökyüzü geçirmedikleri kucakin diğer rakiplerine koskocaman ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Post

Seo Fiyatları https://egzozemisyon.name.tr/ https://minibuskiralama.name.tr/ https://emojiler.name.tr/ https://bireyselsigorta.name.tr/ https://ucuzseohizmeti.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al mersin escort diyarbakır escort hatay escort manisa escort kayseri escort diyarbakır escort hatay escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis